Ta gjerne kontakt


Ønsker du mer informasjon, pristilbud eller å bestille meg til fotografering eller fast foto-avtale, håper jeg du tar kontakt for en uforpliktende prat!


Jeg ser frem til å samarbeide med deg!


Du finner meg også her:


Kontaktinformasjon:

Gunnar Roland Tjomlid

Snømyr 2A

4708 Vennesla


Mob: +47 909 25 338

Org.no: NO 999 316 298 MVA

Om meg

Min historie


Jeg har alltid vært en kreativ person. I store deler av mitt liv har jeg jobbet med musikk, tegning, design og scene. Det å skape følelser og formidle budskap har alltid vært viktig for meg. I godt voksen alder begynte jeg derfor å skrive for fullt. Det ble til bloggen Saksynt, en av Norges mest kjente blogger, og senere to bokutgivelser.


Som sønn av en far som var en dedikert lærer, og en samfunnsengasjert mor, har det å formidle kunnskap og å bry seg alltid vært viktig for meg. De siste årene har jeg derfor jobbet aktivt med formidling gjennom YouTube-videoer, podcaster og foredrag, ved siden av min jobb som daglig leder og webutvikler i et IT-selskap.


Men så gikk jeg litt lei av å skrive, og jeg ønsket å uttrykke meg på nye måter. Det førte meg til min nyeste lidenskap - fotografi. Jeg har de siste årene investert mye tid og ressurser i å jobbe med fotografi og skaffe meg et arsenal av profesjonelt utstyr som gir meg friheten til å skape den kunsten jeg ønsker.


Som i alle kreative yrker er det - heldigvis - alltid mer å lære, og jeg har forsøkt å benytte enhver anledning til å ta bilder av både landskap, arkitektur, portretter, bryllup, natur og events. Resultatene kan du se litt av på denne nettsiden.


Mitt høyeste ønske er å få hjelpe mennesker til å forevige følelser og øyeblikk på en profesjonell og engasjert måte. Hvis du ønsker at jeg tar bilder for eller av deg, håper jeg du tar kontakt så vi kan finne ut hvordan jeg kan hjelpe deg.

"Photography helps people to see."

—Berenice Abbott

Jeg tar også TFP-oppdrag, så hvis du er modell som trenger bilder til egen portefølje er det hyggelig om du tar kontakt for å se om vi kan skape noe sammen. Du får min tid og profesjonelle bilder til din portefølje, og jeg får din tid og profesjonelle bilder til min portefølje. Win/win.

"A camera is a tool for learning how to see without a camera."

—Dorothea Lange